2 Mayıs 2011 Pazartesi

Angelina & Brad Çocukları İçin Yılda 6 Milyon Sterlin Harcıyor!

Herkes çocuklarına masraf yapar ama kendi çocukları için yılda yaklaşık 6 milyon Sterlin yani 15 milyon TL harcayanBrad Pitt ve Angelina Jolie, diğer tüm anne babaların harcamalarını gölgede bıraktı.
The Sun gezetesinin haberine göre ünlü çift altı çocukları için başta 22.000£ yiyecek, 38.000£ doğum günü partileri, 58.000£ giyim ve 92.000£ ‘başka faaliyetleri’ olmak üzere, toplam milyonlarca Sterlin masraf yapıyorlar. Asıl bütün diğer ebeveyinleri gölgede bırakan olay ise ünlü çiftin aile ile birlikte gezen özel eğitmenlere yıllık 600.000£ maaş vermeleri.
Haberde, kendi çocukları için ‘sadece en iyisini’ isteyen ünlü çiftin yıllık 90.000£ maaş alacak bir dadı aradıkları ve ‘yeni bakıcı adayın güvenilir, çocukları rahatlıkla emanet edilebilir ve özellikle ailenin özel hayatına saygı gösterecek biri’ olmasını şart koştukları belirtiliyor. Öte yandan Anjelina ile Brad’in bir çocuğu daha evlat edinmek istedikleri konuşuluyor.
Ünlü aileye yakın bir kaynak Pitt ve Jolie çiftinin çocuklarının masraflarının dışında ayrıca çok büyük bir bütçeyi de yardım amaçlı derneklere ve hayır işlerine ayırdıklarını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder