24 Nisan 2011 Pazar

Justin Bieber, İsrail’i hayal kırıklığına uğrattı?

Geçen yıl Amerikan Müzik Ödülleri’nde 4 ödül birden toplayarak 16 yaşında büyük şöhrete kavuşan Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, İsrail’i hayal kırıklığına uğrattı.


Netanyahu’nun danışmanları, özellikle genç kızların sevgilisi olan Bieber’la görüşmeyi bir halkla ilişkiler fırsatına dönüştürmek için, Gazze sınırı yakınında geçen haftaki roket saldırısından etkilenen bir grup çocuğu da davet etti. Geçen hafta bir okul servisi, çocukların otobüsten inmesinin hemen ardından roketle vurulmuş, saldırıda bir çocuk ağır yaralanmıştı.
Ancak Bieber, çocuklarla görüşmek istemedi. Böylece İsrail’in Bieber’i Gazze’ye yönelik füze saldırılarına dünyadan gelen tepkilere karşı kullanma planı tutmazken Başbakan Binyamin Netanyahu da genç şarkıcıyla randevusunu iptal etti. Netanyahu, Bieber’i bu akşam Tel Aviv’de vereceği konserden önce makamında kabul edecekti. Bieber’in sözcüsü Scooter Brown ise “biz de görüşme peşinde değildik” dedi. Justin Bieber ise kutsal yerleri ziyareti sırasında İsrailli gazetecilerden şikayetçi oldu. Bieber Twitter’a yazdığı mesajda “Tek istediğim İsa’nın geçtiği yollardan yürümekti. Kendilerinden utanmaları lazım” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder